Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bollywoodská hvězda a bývalá Miss World Priyanka Chopra (36) si svatbu se zpěvákem Nickem Jonasem (26) opravdu užila. Během slavností oblékla hned několikery šaty, které jí nesmírně slušely. Ovšem největší pozornost si zaslouží ty, které na sobě měla při církevním obřadu. Vlečka totiž měřila 24 metrů a pomáhalo ji držet pět pomocníků. Níže se můžete podívat na video, jak nevěsta kráčela k oltáři.

Róbu, posetou dvěma milióny perleťových flitrů, zhotovil návrhář Ralph Lauren, který oblékl také ženicha a další svatebčany. Křesťanský obřad proběhl rovněž v Indii, kde se konaly třídenní ceremonie. V rámci indického obřadu oblékla nevěsta tradiční rudou róbu od návrháře Sabyasachiho Mukherjiho. Tradiční indický oděv oblékl i ženich Nick Jonas, kterému nechyběl ani turban na hlavě.

Okázalé oslavy se konaly v Umaid Bhawan v Rajasthanu a nechyběly na nich ani zpěvákovi slavní bratři, včetně Joea Jonase se snoubenkou Sophií Turner. Soudě dle doposud zveřejněných snímků a videí se na pompézní svatbě opravdu nešetřilo a hosté na ni nejspíš jen tak nezapomenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám