Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Role Jindry z Princezny ze mlejna ho proslavila. Radka Valentu (42) si každý pamatuje jako kudrnatého mládence z pohádky Zdeňka Trošky. Dnes by ho ale poznal jen málokdo. Herec se nyní objevuje v seriálu Modrý kód jako pan Martinec po boku herečky Mariky Procházkové.

„Princezna ze mlejna a má role Jindry je něco jako tetování, které budu mít do smrti. Vzpomínám na to, jak mi bylo 17 let, na krásné léto, na jižní Čechy. Teď je to 25 let od natáčení, v létě jsme se se štábem a herci setkali v Písku a bylo to, jako bychom zítra zase měli točit, moc jsme se pobavili,“ prozradil Valenta, který už nemá na hlavě kudrnatou kštici.

„Lidé mě poznávají většinou podle hlasu, trvalou už nenosím, naivní klučina už nejsem, ale písničku občas zazpívám, hlavně dětem a těm, kteří to viděli jako děti,“ prozradil herec, který si natáčení seriálu z doktorského prostředí užívá. „Natáčení je příjemné vždy jen tak, jak jsou příjemní lidé na place. A musím říct, že to u Modrého kódu šlape v přátelské atmosféře, herci i štáb jsou v pohodě, aspoň tak to vnímám, i když je mi jasné, že u delšího seriálu se občas lidé pohádají, jako v každém manželství,“ prozradil herec.

Reklama

Další články

Načítám