Hlavní obsah
Článek

Od léta se herečka Mahulena Bočanová (57) nedotkla alkoholu, což většinou přispěje ke snížení váhy, protože se odbourají prázdné kalorie. Ale Bočanové to nezabralo a pustila se do opravdového hubnutí. "Po padesátce už to není jednoduché," připustila. Měla by si ale odpustit i nealko drinky, šlo by to ještě lépe.

Mahulenu jsme totiž potkali na ochutnávce koktejlů, kde si právě ten nealkoholický, který ale obsahoval sladkou limonádu, nechala namíchat. "Zhřešila jsem jen dvakrát. Jednou jsem měla červené víno, jednou pivo. Ale i to se dá nealkoholickým v pohodě nahradit," míní Bočanová. Ovšem nealko pivo sice neobsahuje alkohol, ale cukry ano.

"Spíš by mi chybělo jídlo. Teď mám sice dietu, ale za měsíc mi skončí," prozradila Mahulena, že je v hubnoucím režimu, který si rozhodla naordinovat před nastávajícími Vánocemi. Drží ketodietu už podruhé, zatím má dole tři kila z plánovaných deseti. "Nepřipadám si tlustá, ale aspoň se pročistím, a navíc obrazovka kila přidává," vysvětlila svoji motivaci.

"Když jsem se rozhodla ve třiceti, že zhubnu deset kilo, bylo to za týden dole, když jsem nejedla vůbec a běhala. Teď to trvá minimálně měsíc, spíš dva. Ale musím u toho něco dělat, protože když nic nedělám, trvá to ještě dýl. Tělo prostě reaguje po padesátce jinak. Ale zase jsem o něco chytřejší," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám