Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Rihanna (36) opravdu vehementně promuje vlastní značku prádla Savage x Fenty. Po přehlídce, na které svlékla do prádla modelky všech tvarů a velikostí, se v prádle ukázala i sama na Instagramu. U fotek nahoře bez, pouze v červených kalhotkách, to však nezůstalo a Rihanna vzala Instagram znovu útokem.

Bujné poprsí vystavila v modrém krajkovém body a zadeček pro změnu vyšpulila v rajcovním kompletu s podvazky. Ostatně předvánoční slevy jsou v plném proudu, a tak ani Rihanna nezahálí a promuje vánoční kolekci, jak se dá.

Žhavých snímků na sociálních sítích si všiml i Rihannin bývalý, Chris Brown. Fotky okomentoval smajlíky s vytřeštěnýma očima a zpěvaččiným fanouškům se to příliš nelíbilo. Dvojice randila asi rok před tím, než Brown Rihannu fyzicky napadl, za což byl zatčen. O dva roky později duo začalo randit znovu, ale romance netrvala dlouho. Dnes spolu podle všeho stále mluví, a tak se fanoušci pochopitelně strachují, že by to mohli dát znovu dohromady. Netřeba dodávat, že nikdo z fanoušků Riri s násilníkem vidět nechce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám