Hlavní obsah
Článek

Světově proslulá tatérka Kat von D (30) se ještě nedávno na procházce muchlovala s manželem, kterého ke konci těhotenství jednoznačně přerostla. O několik dnů později byl už její chlapeček na světě a mladý pár se ho nyní nemůže nabažit. Dokonce se nechali slyšet, že si dají na 40 dní pauzu od práce a sociálních sítí, aby se mohli plně věnovat synkovi.

„Představujeme vám našeho krásného syna Leafara Von D Reyese. Děkujeme rodině, přátelům, fanouškům a sledujícím, kteří trpělivě čekali na jeho příchod,“ sdílela tatérka na svém Instagramu.

Kat a manžel Rafael Reyes oznámili zásnuby v únoru letošního roku a vzali se jen o několik týdnů později. O tři měsíce později oznámili, že čekají chlapečka.

Kat, která je sama vegankou, se také svým sledujícím nedávno svěřila, že hodlá porodit doma, bez jakékoli chemie a svého syna hodlá vychovávat jako vegana. Dokonce jej prý nechce nechat očkovat. Také se svěřila, že ji za její otevřené názory lidé často kritizují, především pak na sociálních sítích. Ani tentokrát se její rozhodnutí fanouškům příliš nelíbilo, a přestože je to čistě věc rodičů, neváhali zaplavit novopečenou maminku kritikou. Ať už si to Kat se svým synem zařídí jakkoliv, hlavní je, že jsou všichni zdraví a v pořádku.

Reklama

Další články

Načítám