Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O kariéře modelky sní mnoho dívek, jen některé mají ale vhodné předpoklady zabodovat v oboru s ostrou konkurencí. Čeští a zahraniční porotci soutěže Czechoslovak TopModel rozhodli, že největší předpoklady prosadit se má Nina Nagyová.

Sedmnáctiletá kráska z Bratislavy byla letos jedinou Slovenkou mezi dvanácti finalistkami a v rámci všech šesti ročníků soutěže první Slovenka, která soutěž vyhrála.

Nina studuje v Bratislavě gymnázium, kde výuka probíhá v angličtině. Díky tomu nebude mít problém domluvit se při výjezdech do zahraničí. Na otázku, jak prožívala přípravu na finále a závěrečný galavečer, říká: „Užila jsem si to, byl to super zážitek. Hlavně to, když s námi v backstage pracovali vizážisté a kadeřníci. Vůbec jsem přípravu a nácvik choreografie nevnímala tak, že by to bylo náročné nebo stres. Navíc mezi finalistkami byla hodně pohodová atmosféra, žádná rivalita,” svěřila se nám.

Ze svého vítězství byla hodně překvapená, nečekala, že vyhraje. Na svou budoucí modelkovskou kariéru tak zatím vůbec nemyslela, nemá žádný vzor ani vysněnou kampaň. To se jistě velmi brzy změní.

Reklama

Další články

Načítám