Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Matt Damon (53) a Luciana Barroso (42) měli ve výběru partnerů šťastnou roku. Manžely jsou už 13 let. Výročí slaví právě dnes, 9. prosince. Ruku v ruce se nedávno objevili na losangeleské premiéře Disneyovky Mary Poppins se vrací s Emily Blunt v hlavní roli.

Téma příběhu kouzelné guvernantky je jim jistě blízké díky dětem. Vychovávají spolu tři společné potomky, dcery Isabellu (12), Giu (10) a Stellu (8). Luciana pak má z předchozího manželství ještě dvacetiletou dceru Alexiu.

Damon, kterého diváci znají z filmů Dobrý Will Hunting, Dannyho parťáci, Talentovaný pan Ripley, Marťan, Interstellar a spousty dalších, a návrhářka Barroso se dali dohromady už v roce 2003. Jejich verze seznámení se přitom lehce liší.

Zatímco Damon říká, že když vešel do baru, kde ona v té době pracovala jako barmanka, a uviděl ji přes davy lidí, hned věděl, že si ji chce vzít. Luciana k tomu říká: „Matt tvrdí, že mě viděl přes všechny návštěvníky a osvítilo mě světlo. A já říkám ‚Jasně že osvítilo, byl to klub, světla tam byla všude‘,“ smála se při ojedinělém interview pro australskou Vogue. Každopádně se oba shodli v tom, že se tak stalo v roce 2003 v Miami a že šlo o velmi šťastné setkání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám