Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Shanina Shaik (27) kráčela na přehlídce Victoria´s Secret zhruba před třemi týdny. Od té doby si stihla užít dovolenou na Ibize, kde se oddávala zaslouženému relaxu a jídlu, které před promenádou ve spodním prádle pochopitelně musela omezit. Během dovolené se také rozhodla, že nafotí nahé snímky v džungli.

Na snímcích, které následně sdílela na svém Instagramu, zakrývá spodní část těla obřím listem a odhalené poprsí ukazuje v plné parádě. Samozřejmě jej musela digitálně upravit, aby fotka mohla být na Instagramu zveřejněna. Přestože na snímcích, kde působí jako Amazonka, vypadá modelka božsky, ona sama si to o sobě v danou chvíli nemyslela.

„Na toto focení nikdy nezapomenu. Nebyla jsem v nejlepší formě. Nebyla jsem spokojená se svým tělem, užívala jsem si jídlo a víno plnými doušky během mé dovolené. Díky mému fotografovi jsem se ale cítila krásná a silná. Ze snímků mám velkou radost. Uvědomila jsem si, že bych na sebe neměla být tak tvrdá a měla bych se mít ráda o něco víc,“ svěřila se u jedné z fotek sledujícím na Instagramu. Výsledek focení můžete sami posoudit v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám