Hlavní obsah
Článek

Tom Sean není pseudonym, ale skutečné jméno čtrnáctiletého zpěváka, kterému právě vyšel první videoklip s názvem Heart Hotel. Tenhle mladičký kluk slýchává přirovnání k Justinu Bieberovi (30). A pár věcí mají opravdu společných. Skvělou angličtinu, blond vlasy a roztomilý úsměv.

„Tom se narodil v Dublinu, kde i nějakou dobu žil, a je to vlastně rodilý mluvčí. Proto má tak skvělou angličtinu a je škoda toho nevyužít. Angličtina je velmi zpěvný jazyk a teenageři ji ovládají s přehledem. Když jsem oslovoval ke spolupráci mého dlouholetého kamaráda Michaela Jaye, což je několikanásobný držitel Grammy, který skládal pro Eminema, Céline Dion a další, vzal jako skvělou zprávu, že Tom nazpívá náš singl v angličtině. Pokud s ním chceme uspět ve světě, je to dokonce klíčovým předpokladem,“ říká producent Honza Gajdoš, který si Toma poprvé všiml na hudební akci, a než se rozhodl mu dát šanci, strávil s ním několik dnů ve zkušebně.

„Je to moje první hudební zkušenost. Předtím, než klip vyšel, bylo samozřejmě strašně moc práce, jak ve studiu, tak na tanečním parketu, kde jsme ladili choreografii na celou písničku. Musím teda říct, že to nebylo nic lehkého,“ dodal Tom Sean. V klipu si zahrála zpěvačka a influencerka Naty Hrychová nebo ruský model Nikita Brazhnikov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám