Hlavní obsah
Článek

Zastínit matku Moniku Štikovou (51), která prožívá v Německu lásku se svým zajíčkem, není jednoduché. Ornella Koktová (31) si už žije svým poklidným životem, ale její mladší sestra Charlotte (27)  je v mnoha ohledech po mamince.

Obě mají potřebu prezentovat se na Instagramu zcela nedůstojným způsobem. I když na to nemají postavu, vystavují se v kalhotkách. Moniku a její tvary už jste obdivovat mohli, nyní se vystavila boubelka Charlotte. Ta měla ambice stát se hvězdou šoubyznysu, ale nepodařilo se.

Mladá Štiková v minulosti vyhrožovala tím, že bude pózovat pro Playboy. Ve stanovené lhůtě se jí ale nepodařilo zhubnout. Podobné to bylo i s její pěveckou kariérou. Duetem se Sámerem Issou velkou díru do světa neudělala. Jediným „úspěchem“ tak pro ni zůstává reality show Štiky, kde povedená rodinka veřejně prala špinavé prádlo. Došlo i na její zapáchající nohy.

Nyní chce být Charlotte instagramovou celebritou. Na sociální síti vystavuje svoje kalhotky nasnímané tak, aby nevynikla její přebytečná kila. Ještě větší pozornosti se těší její masivní rty. Našla si snad Charlotte jako svůj vzor bizarní prsatici Lolo Ferrari?

Reklama

Další články

Načítám