Hlavní obsah
Článek

Radostná novinka. Tou se pochlubila oblíbená moderátorka Snídaně s Novou. Iveta Kořínková (34), která uvádí oblíbený ranní pořad již deset let, oznámila svým fanouškům, že je těhotná. Požehnaný stav se jí podařilo na obrazovce tajit až do čtvrtého měsíce.

„Kdo by to byl řekl. Klasická černobílá fotka a už je moje nejoblíbenější,“ připsala si Kořínková na sociální síti ke snímku s ultrazvukem v ruce. Iveta, která uvádí pořad po boku Aleše Lehkého, se tak přidává ke svým kolegyní rosničce Tereze Jandové a reportérce Marcele Škábové, které nedávno přivítaly na svět svá miminka.

Kořínková se těší na svého prvního potomka. Na obrazovce na ní dosud nebylo nic poznat a pomalu rostoucí bříško se jí dařilo schovávat pod volnější oblečení.

Po zveřejnění novinky jí začali gratulovat nejen fanoušci, ale i kolegové z práce. „Teda Ivetko! Já se to snad dozvím poslední! To je zpráva, panečku, z říše snů!!! Moc, moc držím palce a myslím na Tebe! Tedy na vás,“ vzkázal Ivetě moderátor Michal Jančařík (48).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám