Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Internetový obchod Lyst opět sestavil žebříček nejvlivnějších módních ikon. Podle něj je královnou stylu, která inspiruje nejvíc, Američanka Kylie Jenner, následuje její sestra Kim Kardashian a na třetím místě skončila britská vévodkyně Meghan (42).

Zmíněný web sestavil žebříček top 20 módních influencerů na základě údajů ze sociálních sítí, vyhledávačů a samotných prodejů. Jinými slovy se zajímal, jaký dopad mělo na prodeje to, když se slavné ženy objevily v určitých kusech oblečení.

O vlivu Meghan v této oblasti přitom není sporu. Nejlépe to ilustruje efekt, který nastal poté, co se vévodkyně na návštěvě Austrálie objevila v kouscích místních návrhářů. Některým zvedla tržby o víc než 2000 procent.

Vévodkyně ze Sussexu může být se začleněním do nejsledovanější britské rodiny spokojená, fanoušci si ji zamilovali stejně jako její švagrovou, vévodkyni Kate. Ta si mimochodem v žebříčku pohoršila. Z loňského 5. místa letos spadla na 16. příčku. Vzhledem k jejímu těhotenství a následné péči o mladšího syna je to logické, příležitostí k tomu na veřejnosti oslňovat davy neměla tolik jako Meghan.

Do popředí zmíněného žebříčku se vešla i kamarádka Meghan, tenistka Serena Williams. Skončila na šestém místě. Před ní jsou ještě raperka Cardi B a zpěvačka Beyoncé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám