Hlavní obsah
Článek

O tom, že britské vévodkyně Kate a Meghan platí za módní ikony, není pochyb. Mluvit o dětech jako o ikonách stylu je sice trochu nadsazené, pravdou ale je, že jakmile se některý z královských potomků objeví v cenově dostupném oblečení, to se okamžitě vyprodá. Stalo se tak i v případě kompletu, který měl na sobě princ Louis při oficiálním focení při příležitosti narozenin prince Charlese.

Modro-bílý dvoudílný komplet se po zveřejnění snímků vyprodal nejen kvůli exkluzivitě, kterou mu vtiskl malý princ, ale právě i díky ceně. Stál v přepočtu 2100 Kč (momentálně je cena na stránce značky zredukována na 1570 Kč).

Zájemci, na které se nedostalo v první vlně, nemusejí smutnit, už se připravují další kusy. Do pořadníku přitom chodí objednávky nejen z Velké Británie, ale také z Austrálie, Jižní Afriky nebo Jižní Koreje.

„Je úžasné, jaký efekt to pro naši malou firmu má. Bylo to překvapivé, ale krásné, a já jsem moc pyšná,“ uvedla zakladatelka značky dětské módy La Coqueta a sama matka pěti dětí Celia Muñoz.

Princ Louis v modro-bílém kompletu, který se stal hitem. Na snímku s dědečkem, princem Charlesem

Reklama

Další články

Načítám