Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože jejich výkon byl více než přesvědčivý, v šestém kole taneční soutěže StarDance vypadli Dalibor Gondík (54) a Alice Stodůlková. Okouzlující pár předvedl fantastický výkon při tanci cha-cha. Počet soutěžních párů se však rapidně snižuje, a tak se doslova každý hlas počítá. Daliborovi s Alicí hlasy bohužel na postup nestačily.

Odborná porota vytkla Daliborovi, že se přeci jen při tanci málo uvolnil, i když rytmus držel statečně a jeho procítěný výraz dodával tanci šmrnc. Stále pozitivní Gondík s krásnou Alicí si tanec užili opravdu naplno a soutěž tak opustili velmi důstojně. „Pro mě je to neuvěřitelnej úspěch a pecka tu být. Tohle je pro mě výhra, že jsem mohl odtancovat všechny ty věci, i nejhorší paso double světa,“ zavtipkoval Gondík, který poděkoval Alici za to, že s ním „vydržela žít“.

Dalším párem, který se pořádně zapotil nejen při tanci, ale také při vyhlašování výsledků hlasování, byl David Svoboda s Veronikou Lálovou. Stáli totiž vedle Dalibora s Alicí a až do poslední chvíle netušili, jestli soutěž neopustí zrovna oni. Výsledky hlasování však hovořily jasně. Dalibor s Alicí si už v příštím kole nezatančí, zbylé páry si mohou na chvíli oddechnout. V příštím kole se totiž vypadávat nebude. Bude se tančit freestyle pro dobrou věc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám