Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako bývalá herečka má vévodkyně ze Sussexu, tehdy ještě Meghan Markle (42), spoustu známých z oboru. A protože lidé, a potažmo média stojí o každou zmínku o této slavné Američance, poptávka po rozhovorech na téma Meghan je obrovská. Naposledy se slova ujala herečka Mandy Moore.

Ta se s Meghan potkala v roce 2006, když s jejím exmanželem Trevorem Engelsonem natáčela film Kněz je poděs. Engelson byl jedním z koproducentů. V rozhovoru pro Today pak nynější vévodkyni popsala jako „normální, obyčejnou holku“. „Všichni jsme strávili spoustu času na Jamajce, kde se některé části filmu natáčely. Je milá a velkorysá,“ řekla Mandy s povzdechem, že to je dávná minulost.

Na čas s ní strávený ale nezapomněla a po zásnubách s princem Harrym Meghan poslala email s gratulací. Odpověď ji potěšila, dočkala se totiž nejen poděkování, ale také uznání za seriál This Is Us, jehož je prý Meghan fanynkou. „Dívala se na něj, to je dost cool,“ usmívala se Moore.

Producenta a herce Trevora Engelsona si Markle vzala v roce 2011 po sedmileté známosti. O dva roky později se rozvedli. Za prince Harryho se provdala letos v květnu. Manželé před měsícem oznámili, že čekají první dítě.

Také Engelson se letos oženil. Dietoložku Tracey Kurland požádal o ruku v červnu a už v říjnu byla svatba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám