Hlavní obsah
Článek

USA včera obletěly zprávy o tragické smrti modelky a bývalé partnerky rapera P. Diddyho Kim Porter. Ta byla 15. listopadu nalezena mrtvá ve svém domě v Los Angeles. Podle zpráv TMZ šlo o zástavu srdce. Porter bylo pouhých 47 let a byla matkou čtyř dětí, z nichž tři měla s Diddym.

„Bohužel mohu potvrdit smrt Kim Porter. Dopřejte rodině v těchto těžkých časech soukromí," sdělil Page Six mluvčí policie s tím, že bude následovat pitva, která určí přesnou příčinu smrti.

Kim a producent Diddy byli ve vztahu s přestávkou od roku 1994 do 2007, ale nikdy se nevzali. Během té doby Porter Diddymu porodila syna Christiana (20) a dvojčata Jessieho Jamese (11) a D’Lila (11). Z předchozího vztahu má ještě syna Quincyho (27). Diddy má další dvě děti ze vztahů s jinými ženami. Mezi léty 1999 a 2001 si pár dal pauzu, během které měl Diddy velmi veřejný vztah s Jennifer Lopez.

Řada celebrit byla modelčinou předčasnou smrtí zaskočena a vyjádřila smutek na sociálních sítích. „Tyto zprávy mi zlomily srdce. Upřímnou soustrast dětem, rodině a přátelům, posílám lásku Puffymu. Neumím si představit, čím nyní procházíte. Odešla tak brzy. Odpočívej v pokoji, královno,“ napsala na Twitteru Nicki Minaj. Své kondolence rodině a smutek nad ztrátou vyjádřili i Gabrielle Union, raper Juicy J, Mase, Drake, Missy Elliot, Rihanna nebo moderátorka Wendy Williams a další.

Reklama

Další články

Načítám