Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle nikdo nečekal. Hvězda muzikálů Bohuš Matuš (50) dorazil na křest charitativního kalendáře nadačního fondu Šťastná hvězda, který pomáhá vážně nemocným dětem, nikoliv se svou patnáctiletou láskou Lucinkou, ale se svou bývalkou Nikolou!

„Neřešte to, my jsme se s Nikolou vlastně nikdy nerozešli. Prostě něco se událo, ale rozhodně jsme neskončili jako nepřátelé, kteří si jdou po krku a nebaví se spolu. A že je tu dnes se mnou? Proč ne? Jsme kamarádi, a tak to i zůstane, ať si kdo chce, co chce myslí,“ řekl Bohuš, který si vlastně v jedné větě protiřečil. Na nezávaznou schůzku přitom jejich otlapkávání a kradmé pohledy vůbec nevypadaly.

Matuš na křtu charitativního kalendáře i zazpíval a společně s producentem Františkem Janečkem, jenž v září v GoJa Music Hall uvedl v obnovené premiéře úspěšný muzikál Fantom opery, povedené dílo i pokřtil. Tak uvidíme, jak to nakonec Bohuš s Nikolou bude mít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám