Hlavní obsah
Článek

Není milostná scéna jako milostná scéna. Ta, které dal vzniknout scenárista Petr Kolečko v seriálu Přijela pouť, zahrnuje umělou ruku a „gumovou tantru“, odehrává se ve stísněné maringotce a jejími protagonisty jsou Oldřich Navrátil a Eva Leinweberová.

Seriál je zasazen do porevolučního období a do prostředí provozovatelů pouti, rodiny Dresslerových. Navrátil v něm hraje nejstaršího člena světské famílie Jindřicha Dresslera, Leinweberová pak učitelku jeho vnuka. Ta přijde řešit chlapcovy školní potíže a s Dresslerem skončí v posteli. Díky předepsaným dialogům je scéna sama o sobě dost bizarní a umělá ruka, kterou Navrátilova postava má, tomu ještě nasadí korunu.

„Během natáčení jsem si na tu umělou ruku natolik zvykl, že mi vlastně vůbec nepřekážela. Navíc podle scénáře sloužila ke gumové tantře, ovšem nikde nebylo vysvětleno, co taková gumová tantra obnáší, a to je možná dobře,“ smál se Navrátil s tím, že mnoho pikantních scén netočil a maringotka tak byla nejbizarnějším místem, kde milostnou scénu kdy filmoval.

„Navíc je tam strašně málo místa, takže kamera musela být nad námi a dost blízko. Tak jsme se tam všichni celkem mačkali,“ dodal herec k dílu, který bude premiérově odvysílán v neděli. Na ukázku se podívejte už teď.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám