Hlavní obsah
Článek

Neustálé maminčiny odjezdy do Londýna, kde se poohlížela po nové kariéře, nedělaly sedmileté dceři Míši Noskové (41) moc dobře. "Stýská se mi hodně," svěřila Super.cz malá Eliška. Dobrou zprávou pro ni je, že má Nosková nové dvě divadelní nabídky v Česku, takže kvůli zkouškám teď pobude doma o trochu víc.

Míšu s Eliškou jsme potkali na finále soutěže Sluníčko roku, pro malé talentované holčičky. Míša byla v porotě a vystupovala. Obě holky tam dorazily rovnou z představení. I Eliška už totiž hraje, a to v dětském muzikálu Královna Kapeska. A moc ji to baví, takže máminy geny se nezapřou.  "Chtěla bych pokračovat v muzikálech dál," prozradila Eliška, která chodí i zpívat, navíc na gymnastiku a také na angličtinu, takže jednou třeba bude v zahraničí úspěšnější než v tuto chvíli Míša.

Ta sice tvrdila, že si dá na české scéně pauzu, ale nabídkám, které dostala, se prý nedalo odolat. "Jednak už zkoušíme operetu Veselá vdova, do toho jsem dostala hlavní roli v muzikálu Evita, takže z mých plánů být víc v zahraničí trochu sešlo. Evita je takový titul, který si nenechám ujít," bude se tedy doma v Česku věnovat nejen práci, ale víc času stráví i s dcerou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám