Hlavní obsah
Článek

S modelkou a lékárnicí Janou Doleželovou (42) jsme se sice potkali na veletrhu kosmetiky, ale tak nějak jsme se zasekli u stánku, kde svoje společenské róby vystavovala jedna z jejích oblíbených návrhářek Petra Pilařová. Takže téma bylo jasné. Nadcházející plesová sezóna. A máme se zase na co těšit.

"V Čechách máme hodně návrhářů a návrhářek, ale těch dobrých je opravdu málo, a Petra mezi ně bezesporu patří. Pro mne je v TOP 3, se kterými ráda spolupracuji," řekla nám Jana, a na dva její snímky v modelech od Pilařové se můžete podívat i v naší fotogalerii.

"Plesy častěji moderuji, než abych tam byla jako host. Protože jsem většinou na pódiu, tak se snažím oblékat šaty, které jsou hodně výrazné a třpytivé, což móda Petry Pilařové je, proto mi asi tolik vyhovuje," dodala půvabná brunetka, která se snaží mít na každém plese jinou róbu.

Když jde na ples přece jen jako host, má ale raději umírněnější a ne tak zdobnou variaci než při moderování. "Mám ráda rafinovanou ženskost, rafinované střihy, které podtrhují ženské linie, ale nejsou příliš okázalé, prvoplánové a laciné. Střihy, které dávají prostor fantazii, ale jsou také praktické," dodala Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám