Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří k jednomu z favoritů letošního ročníku StarDance. Pozitivními ohlasy na tance Jiřího Dvořáka (57) pravidelně nešetří nejen jeho fanoušci, ale také porota soutěže. S podporou se herec ale nesetkává pouze na tanečním parketu a prostřednictvím sociálních sítí.

„Diváci nám posílají samé pozitivní zprávy. Dokonce mě zastavují lidi a musím říct, že je to strašně milé, protože mi říkají, jak nám drží palce, jak nám to sluší a jak hezky tančíme. Je to taková příjemná injekce do dalšího týdne,“ svěřil se nám herec, který tančí po boku profesionálky Lenky Nory Návorkové.

Dvojice, stejně jako ostatní, trénuje již několik měsíců. Za ty se toho Dvořák stihnul již mnoho naučit a rozhodně se nově nabytých schopností nebude chtít jen tak vzdát. „Už nám nějaké nabídky přišly a my jsme se s Léňou domlouvali, že bychom v tom mohli pokračovat, protože si myslíme, že je škoda, když to stálo tolik dřiny a úsilí, tak to prostě zahodit a skončit. Takže já se tomu vůbec nebráním,“ prozradil herec, který evidentně s koncem soutěže taneční boty nepověsí na hřebík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám