Hlavní obsah
Článek

S herečkou Danielou Šinkorovou (51) jsme se sice potkali na veletrhu kosmetiky, kde byla ve svém živlu, ale v soukromí už z líčení à la chodská truhla přece jen ubrala. Motivací byly i velké pochvaly, které sklidila během StarDance, kdy jí maskérky nenanášely make-up jako zednickou fankou.

Na veletrhu nakupovala hlavně na představení do divadla, kde se o svůj make-up stará sama. "Nakoupila jsem i různé vychytávky jako příčesky, také na představení," upřesnila. Do divadla se líčí dál hodně. Spotřebuje balení make-upu, které jiné ženě vydrží i rok, za měsíc a půl. "Nemám kosmetickou taštičku, ale spíš kufr a kolegové mi ho musí pomáhat nosit, když jedeme na zájezdy," přiznala.

"Co se týká civilního líčení, vzala jsem si příklad z maskérek na StarDance a usoudila, že na rčení, že méně je někdy více, něco je. Holky to fakt umějí, zpětně bych jim chtěla ještě jednou poděkovat. Bylo mi v tom dobře a byl to zase posun v tom mém líčení a náhledu na mne. Do civilu opravdu stačí míň," dodala Daniela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám