Hlavní obsah
Článek

Je zvyklá na přehlídkovém mole chodit v botách s patnácticentimetrovým podpatkem. Nyní se ukázalo, že Andrea Verešová (43) na šteklích dokáže mnohem náročnější pohyb, než je chůze.

Společně s 2135 účastníky festivalu Life! na brněnském výstavišti zatancovala taneční sestavu a zúčastnila se také battlování, tedy tanečního souboje.

Zatímco v battlování vystupovala jako uklízečka Miluna z festivalového klipu, na závěrečný rekord v doprovodu známé písně Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody, oblékla Andrea Verešová flitrové šatičky modré barvy stylu osmdesátých let, které vytáhla na festival úplně poprvé.

„Dostala jsem velkou výzvu tancovat na podpatcích, nakonec jsme to opravdu zvládli a bylo to famózní. Překonali jsme sami sebe v battlech i v tanci. Byla skvělá atmosféra a výborné publikum, perfektně nás všechny vyhecovali,“ pochvaluje si modelka.

Na dotaz, jak se cítila před samotným rekordem, jehož je poprvé součástí, prozradila: „Byli jsme nervózní maličko, protože jsme chtěli překonat rekord, ale musím říct, že jsme si to nesmírně užili, že jsme šprýmovali a dokázali jsme si ze sebe udělat srandu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám