Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco si většina zvyká na mrazivé teploty a se zasněným pocitem ve tváři vzpomíná na letní horka, herec Tomáš Matonoha (53) vyrazil na sever za vyloženě třeskutou zimou. Usedl za volant svého karavanu a se synem se vypravil na ledovec.

Tento způsob cestování mu vyhovuje, jelikož mu prý dává volnost. „Nejsem závislý na cestovních kancelářích. Lokalitu dovolené si vyberu na poslední chvíli podle počasí, počtu otevřených sjezdovek a podobně,“ svěřil se nám bývalý účastník pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Matonoha na cesty vyráží s kompaktním šestimetrovým vozem. „Je to lepší než s velkou károu. V jižní Evropě navíc s velkým vozem neprojedete, protože jsou tam v malých městečkách úzké uličky,“ svěřil se herec během návštěvy brněnského výstaviště, kde se konal veletrh Caravaning Brno.

Do Tomášova domu na kolečkách se i tak vejdou čtyři lidé, tedy celá jeho rodina. Přesto na dovolenou vyráží jen se synem Štěpánem. „Dceru vezmu až za čtrnáct dnů,“ řekl. A jaký pro to má důvod? „Potomci teď mají šest a třináct let, což je takové období, kdy s nimi můžu být maximálně tři hodiny,“ zasmál se Tomáš Matonoha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám