Hlavní obsah
Článek

Favoritkou nebyla, a tomu, že vydrží jen do prvního vyřazovacího kola věřila i ona sama. Moderátorka Daniela Písařovicová (45) je sama v šoku z toho, že ve StarDance pokračuje dál a dál. "Já si připravila vyřazovací řeč už v srpnu. Už jsem ji úspěšně zapomněla, tak si ji budu muset nahodit znovu," smála se Daniela.

"Byla dobrá. Měla jsem ji promakanou a v koupelně jsem si ji říkala do zrcadla. Musela jsem se u toho pochválit, že je opravdu pěkná a zapůsobí. A pak to tahle zapomenu. Ale strašně mě těší, že tam porota vidí nějaký pokrok. Já se svojí výškou mám jisté limity, ale snažím se, a tanec mě pohltil, a myslím, že i Michal, můj taneční partner, dělá co může, aby do mě něco vštípil," míní.

Užila si i poslední tanec, kdy s tanečním partnerem rumbu odtancovali na čínskou píseň. "Na začátku jsem z té hudby nebyla nadšená. Bála jsem se, aby to nesklouzlo do nějaké parodie a uchytilo se to tak, že to bude důstojné. Nakonec jsme byla nadšená, strašně dobře se mi to tancovalo a i díky Honzovi Onderovi, který nám u toho radil, se nám tam podařilo dát i prvky tai-či, a dohromady to tvořili velmi hezký celek," dodala Daniela.

Reklama

Další články

Načítám