Hlavní obsah
Článek

Se závěrem pátého kola StarDance se museli televizní diváci a fanoušci v sále rozloučit s dalším párem. Tentokrát taneční klání opustil Richard Genzer (57) a Jana Zelenková.

Pro přítomné v sále to byl evidentně velký šok. Geňa naskočil do soutěže o několik měsíců později jako náhradník za zraněného Václava Koptu (58), i přesto byl favoritem od prvního kola, kdy vplul na taneční parket. Bavil diváky nejen svým tancem, ale také humorem, který si neodpustil ani po vyřazení.

„Nechci být vizionář, ale myslím, že vám budu chybět,“ řekl pohotově Genzer, který si za svůj tanec a žertík vysloužil dlouhý potlesk. „Já bych ráda před Richardem smekla klobouk. Naskočil do soutěže před měsícem, tento týden byl dvakrát na kapačkách a měli jsme málo tréninků a jsem ráda, že došlo k podpoře jak u poroty, tak u diváků,“ prozradila Genzerova tanečnice Jana Zelenková.

Přestože se pár snažil své soupeře dohnat, jejich rumba ve speciálním díle Cesta kolem světa, kdy tančili na kubánské rytmy, nestačila. Moderátor a herec i s 33 body, které od poroty dostal, musel soutěž opustit. „My se s Českou televizí neloučíme, chtěl bych navštívit ještě AZ-kvíz a křesťanský magazín,“ řekl nakonec s humorem sobě vlastním Richard.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám