Hlavní obsah
Článek

Tak v těchto šatech už jsme ji viděli potřetí. Poprvé ve videoklipu k písni El Latino, poté na jeho křtu a nyní ještě při vystoupení na módní přehlídce. Stříbrná Superstar Eliška Rusková (15) se na ní jako hudební host opět objevila v oné průsvitné róbě, která odhaluje, jaké pod ní nosí kalhotky.

"Tak ve videoklipu to byl kostým, proto jsem ho oblékla i na křest a teď jsme na přehlídce návrháře Michala Marka, který mi šaty do klipu navrhoval. Pravdou je, že v Řecku, když jsme natáčeli, jsem se cítila v těchto šatech lépe, bylo horko a všichni byli lehce oblečení, tak jsem ani tolik pozornosti nebudila. Teď už je zima, všichni jsou navlečení a docela po mě koukají," připustila půvabná brunetka.

Té se po Superstar daří skvěle. Má už domluvenou i spolupráci na Slovensku a na sociálních sítích slaví úspěchy. "Klip má na Youtube už přes 750 tisíc shlédnutí, to je neskutečné, a narostli mi i sledující na Instagramu, teď jich mám 112 tisíc," pochlubila se.

Pokud jde o soukromí, už to tak růžové není. Mediálně se propírala možná nevěra jejího přítele Tobiše, který studuje v Americe. "Za měsíc je tady a doufám, že až přiletí, tak to všechno skončí a všem dojde, že to dělají zbytečně, já mu věřím a nemám důvody se s ním rozcházet," uzavřela Eliška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám