Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Může pořad Ano, šéfe! pokračovat bez Zdeňka Pohlreicha (66)? Štafetu po postrachu českých restaurací převzala Jitka Pagana, která si na pomoc vzala syna Santa. Takovou výzvu mohla přijmout jen rázná žena. A tou Jitka bezesporu je.

Nová tvář Primy se neubrání srovnání s ikonickým kuchařem, kterého si diváci zamilovali pro jeho dovednosti u plotny i drsné hlášky, jimiž hodnotil domácí gastronomii. Jitka také působí přísným dojmem, ale kopírování od ní nečekejme. V pořadu Ano, šéfová! bude klást důraz na mezilidské vztahy.

Premiérová štace ji čeká v pražské restauraci, do níž se hosté příliš nehrnou. Jitka a Santo budou muset provozního přesvědčit o tom, že to s podnikem myslí dobře. Oba mají v tomto oboru bohaté zkušenosti.

„Já se nechci a ani nemůžu srovnávat s panem Pohlreichem, protože on je „persona grata“. Ano, šéfe! dělal deset let a lidé ho mají vyrytého v mozku. Já jsem prostě někdo jiný,“ tvrdí Jitka Pagana. Před pondělní premiérou se na její počínání před kamerou můžete podívat na videu.

Je Jitka Pagana dobrou náhradou za Zdeňka Pohlreicha?
Ne, Zdeněk je nenahraditelný
81,1 %
Ano, vypadá sympaticky
3 %
Dám jí šanci se projevit
15,9 %
Celkem hlasovalo 2116 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám