Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny Leoš Mareš (47) oznámil, že v O2 aréně uspořádá znovu sérii koncertů. Nyní se nebude jednat o dvě akce, ale v největší hale v zemi vystoupí rovnou třikrát. Tato megalomanská záležitost pochopitelně nemůže být lhostejná ani jeho manželce Monice (43). Ta se snaží předávat rady a usměrňovat ho.

„Na koncerty se strašně těším. Hodně si o tom povídáme. Je přirozené, že to spolu řešíme. Samozřejmě, že se nestavím do pozice člověka, který by mu říkal, jak to má dělat, spíš se o tom bavíme,” říká Marešová. Ta bude i v případě těchto koncertů zodpovědná za merchandising, to znamená, že se bude podílet na vzniku upomínkových předmětů.

Ptali jsme se jí, jestli Leošovi už něco kategoricky zakázala. „Nejsem takový typ člověka, který by zakazoval, protože já sama to nemám ráda. Já sama mám pak tendenci udělat úplný opak. Je pravda, že jsem se dnes dívala na videa, jak se svlékal. To už bych nedělala,” smála se Monika a dále svůj postoj dovysvětlila: „Mně nevadí, že se svlékne před holkama, ale myslím si, že jsou jiné věci, které se dají dělat.”

Reklama

Další články

Načítám