Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) stála před těžkou volbou. Musela se totiž rozhodnout, zda bude následovat svého manžela Martina Stropnického (67) do Izraele, kde jako nový velvyslanec zahájil svoji misi, nebo se připraví na dlouhé odloučení. Vybrala si první variantu. Ta ale pro ni zároveň znamená, že bude muset opustit domov a část své rodiny.

Do Izraele Žilková odcestuje podle aktuálních informací až v únoru, ale už teď zařizuje vše potřebné na cestu. Při balení kufrů přitom prochází osobní věci, a když narazila na archivní fotografie, dostihla ji nostalgická nálada. „Já a moje první panenka... vypadám jak herečka z filmu z 50. let,“ komentovala fotku Žilková na Instagramu.

Čím dál víc ji ale zmáhá také smutek. Na dlouhou dobu se totiž bude muset rozloučit se svou maminkou Olgou, svými dětmi a také vnoučaty, které bude odteď vídat sporadicky, neboť se do Česka bude vracet jen kvůli některým pracovním závazkům.

Do ciziny herečka odletí pouze s dcerou Kordulou, která od února nastoupí do americké školy, a také se psem Pipem, o kterého se měli původně postarat synové. „Pipo je na Martina fixovaný a smutní po něm, a vím, že Martinovi taky chybí. Sice jsme si říkali, že se tu o něj po našem odjezdu postarají kluci, ale nakonec poletí s námi,“ přiznala Žilková deníku Aha!.

Reklama

Další články

Načítám