Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reese Witherspoon (48) se proslavila jako blonďatá studentka Elle, a i když se první díl slavného filmu Pravá blondýnka datuje už do roku 2001, dodnes se zmínka o něm objeví v téměř každém článku o americké herečce. Mimo jiné v něm vyvracela klišé, že všechny jako obrázek krásné blondýny jsou hloupé.

Vzhledem k řečenému k Reese blonďaté vlasy patří jako k žádné jiné herečce. Ale i to se občas mění. Momentálně natáčí seriál The Morning Show, jenž je popsán jako „vhled do životů lidí, kteří pomáhají Americe se ráno probouzet“, tedy zřejmě například moderátorů různých ranních show. A právě v něm herečka nosí hnědou paruku, jak bylo vidět na place. A vypadá dobře, co říkáte?

Kromě herectví se Witherspoon, stejně jako v případě úspěšných Sedmilhářek, zapojila i do producentské stránky pořadu, v němž vedle ní hrají také Jennifer Aniston, Steve Carell nebo Billy Crudup.

Hereččinu barevnou vlasovou škálu pak ještě můžeme aktuálně doplnit zrzavou halloweenskou parukou. Ani to není zlé. Reese může být co do vlasů velmi variabilní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám