Hlavní obsah
Článek

Na české premiéře snímku Louskáček a čtyři říše se objevila celá řada známých tváří. Slavnostní projekci filmu z dílny studia Disney si nenechala ujít ani Kristýna Janáčková, která dorazila s partnerem Michalem Škrabákem a synem Luisem.

„Film byl moc krásný a velmi se líbil i synovi. Poprvé useděl celý film jako myška na sedadle a napjatě sledoval celý příběh, což bylo pro mě naprosto boží,” nechala se slyšet po projekci herečka známá ze seriálu Cesty domů či Ordinace v růžové zahradě 2, která se snaží své dítě kulturně rozvíjet. „Snažíme se chodit jak do kina, tak i do divadla a na výstavy.”

Čtyřletý chlapeček začíná projevovat umělecké sklony po rodičích. „Luis samozřejmě miluje lego a superhrdiny, ale co ho nejvíce zajímá je tanec a hudba. Nejčastěji si pouští Michaela Jacksona a snaží se napodobovat jeho styl. A taky se velmi zajímá, co poslouchal jako dítě jeho táta, takže teď objevil Prodigy, což je pro mou romantickou duši nářez, ale musím uznat, že je alespoň kvalitní. A musím nezaujatě říct, že má opravdu muzikantské a taneční vlohy. A vkus. Vždy mě baví hudba, kterou objeví,” dodává s úsměvem Kristýna Janáčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám