Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už podesáté vytváří talentovaní umělci pozoruhodný charitativní kalendář Proměny. Letos se na podporu projektů Nadace Archa Chantal spolu s její zakladatelkou Chantal Poullain k nepoznání promění Vica Kerekes, Anna Polívková, Tatiana Vilhelmová, Jan Cina, Bára Poláková nebo třeba Anna Kameníková.

Tematicky výroční kalendář nabídne ohlédnutí za uplynulými deseti lety, takže jej zaplní legendární filmové i reálné postavy či světoznámá umělecká díla. Proto se také dcera Jitky Asterové proměnila ve svou oblíbenou postavu z animovaného filmu Rebelka. Kvůli transformaci v Meridu, impulzivní skotskou princeznu a zkušenou lučištnici, musela Kameníková nasadit paruku a kontaktní čočky, aby výsledná fotka co nejvíce odpovídala předloze.

„Spolupráce to byla krásná a bylo to moc fajn. Vlastně si připadám jako Rebelka víc než kdy jindy. A jelikož si tak vlastně připadám pořád, tak jsem s proměnou úplně ztotožněna,” nechala se slyšet herečka. „Projekt je super, a proto jsem se vůbec nemusela rozhodovat, zda se zapojit, či ne,“ říká Anna Kameníková.

Reklama

Další články

Načítám