Hlavní obsah
Článek

Dcera Aleca Baldwina a Kim Basinger Ireland si už několikrát veřejně postěžovala na své hatery. Lidé velmi rádi hodnotí její postavu nebo kritizují tetování a často volí i velmi vulgární nadávky. To když Ireland nasdílí nějakou peprnější fotku. U té poslední, na níž je sice nahoře bez, ale není nijak vulgární, jim proto nechala vzkaz. „Básnička pro mé hatery,“ uvedla jej.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

A poem to my h8trs: hi I’m Ireland. In the comments below, you’ll call me a slut, you’ll call me a hoe. I already know. You’ll call me fat, you’ll shame my tats. You’ll say I have 0 talent and I’m my family’s biggest embarrassment. But guess what? If I’m a slut for loving my body and I’m a hoe for being naked in @stuartweitzman thigh highs as a hobby, then you can simply unfollow and go sobby sobby to your mommy and poppy because you got nothing better to do than be a lame shrew and call people names because you’re jealous of my boobs and things. - Dr Suess (kidding) but in all serious, it took me way too long to get to a place where I can love the skin I’m in and tonight I’m celebrating that! Thank you to all my supporters and people on here who lift me sky high and buh-bye to those wasting time trying to tear me down. ♥️ photo: @gregoriophotography

Příspěvek sdílený Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin), Říj 29, 2018 v 9:17 PDT

„Čau, jsem Ireland. V komentářích mě budete nazývat d*vkou, budete mi psát, že jsem ku**a. Je mi to jasný. Taky mi budete psát, že jsem tlustá, budete se mi vysmívat kvůli tetováním. Řeknete mi, že nemám žádný talent a že jsem největší ostuda rodiny. Ale hádejte co? Jestli jsem d*vkou kvůli tomu, že miluju svoje tělo a ku**ou kvůli tomu, že na sobě mám kozačky od Stuarta Weitzmana (oblíbený obuvník celebrit - pozn.), pak mě prostě přestaňte sledovat,“ napsala Baldwin s tím, že jí dalo práci, aby se naučila mít se ráda a je za to vděčná. Těm, kteří ji podporují, poděkovala. „Těm, kteří se mě snaží dostat na kolena, sbohem,“ dodala.

Není to poprvé, co se Ireland ozvala. Už několikrát se vyjádřila ke kritice, jíž se jí na sociálních sítích dostává. „Tohle jsem já, berte, nebo nechte být,“ vzkázala například k fotkám v prádle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám