Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Nora Fridrichová se poprvé od chvíle, kdy oznámila své těhotenství se sportovním komentátorem Robertem Zárubou (56), objevila na veřejnosti. Když v Poděbradech křtila dětský orloj, bylo vidět, že už sotva dopne kabát. Ostatně, jak Záruba uvedl, jejich roční vztah vyšel najevo až v době, kdy už byla těhotná, což bylo začátkem září.

Nora se stala kmotrou díla své kamarádky Lucie Seifertová na poděbradské kolonádě. Dětský orloj formou dětských kreseb představuje historii populárního lázeňského města. Je dílem výtvarnice Lucie Seifertové, která je známá jako autorka mnoha leporel o české historii. Její manžel Pancho složil a nazpíval s poděbradským dětským sborem Kvítek písničku, kterou orloj hraje.

„Nyní je krize a je potřeba dělat úsporné věci, které nespotřebují tolik energie a nestojí moc peněz a proto doufám, že se tento malý úsporný orloj proslaví víc než ten velký pražský,“ popřála unikátnímu dětskému orloji Nora Fridrichová, která je těhotná a proto má k věcem pro děti velmi vřelý vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám