Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo sleduje kariéru zpěvačky Tallie Storm, ví, že více než zpěvem se v poslední době prezentuje extravagantní módou. Večírek na oslavu jejích dvacátých narozenin nebyl výjimkou. U stolu mezi svými přáteli vynikla v barevných minišatech s flitry.

Tallia měla jako teenagerka ohromnou kliku. Ve stejném hotelu, kde byla s rodinou, byl ubytovaný také Elton John, kterému kurážně přes jeho partnera poslala svou nahrávku. Zkrátka se mu v dobrém slova smyslu vnutila. Slavného skladatele a zpěváka tehdy třináctiletá holčina tak zaujala, že si ji pozval jako hosta na jeden svůj koncert. Může si interpret přát lepší začátek kariéry?

Storm svou šanci ale využila jen částečně. Jistě, je z ní „celebrita“, kterou nemíjí pozvánky i na prestižní společenské akce, kolik z nich jí ale dojde proto, že umí zpívat a ne z toho důvodu, že dorazí v modelu, který ji dostane na stránky bulvárů? Přitom zpěvačkou chtěla být odmala, jak řekla v jednom z mnoha rozhovorů, které po seznámení s Johnem poskytla. Je proto škoda, že dnes platí spíš za profesionální obrážečku večírků.

Reklama

Další články

Načítám