Hlavní obsah
Článek

Ani ve svých třiadevadesáti letech Soňa Červená neztrácí elán, energii a eleganci. Operní pěvkyně se zúčastnila křtu kalendáře pro organizaci Home4pets, která pomáhá opuštěným a týraným zvířatům hledat nový domov.

Na místo křtu do Malostranské besedy dorazila Červená z Lucerny, kde byla na koncertu Ondřeje Havelky. „Jsem moc ráda, že jsem mezi tak krásnými mladými lidmi,” zdravila hosty v sále Malostranské besedy pěvkyně, která dostala od organizátorů kytku v květináči. Sama totiž nemá ráda mrtvé řezané květy.

„Byla jsem šťastná, že si na nás udělala paní Soňa Červená čas a společně s Kairou Hrachovcovou pokřtily kalendář,” uvedla jedna z organizátorek akce Dáša Zázvůrková, která se s českou legendou seznámila přes společnou kamarádku Olgu Sommerovou.

Červená byla jedním z ambasadorů, kteří pro kalendář fotili se zvířetem. Konkrétně nafotila fotku s vlkodavem Oshou na Trojském zámečku. „Bylo to zrovna v srpnu, kdy bylo opravdu velké horko. Musím říct, že bychom se měli učit takové profesionalitě a pokoře, jakou nám paní Červená předvedla,” dodává s úsměvem a vděčností ve tváři Zázvůrková. „Malostranská beseda ji přivítala velkým potleskem a po křtu na ni pak čekala velká fronta na podpisy kalendářů,” říká Dáša Zázvůrková.

Reklama

Další články

Načítám