Hlavní obsah
Článek

Strávili jsme několik měsíců tím, abychom zjistili něco, co jsme doposud nevěděli o krásné choti Prince Williama (41) Kate Middleton (42). To jsme ovšem netušili, že sama odhalí to, čeho jsme si ještě nevšimli - jizvu na hlavě.

Během její první akce, kterou měla na starosti jako členka královské rodiny, ukázala dlouhou jizvu, která se jí vyjímá na levé straně hlavy. Nikdo si jí v minulosti nevšiml. Mluvčí prohlásil, že je výsledkem operace, kterou Kate prodělala v dětství, ale další podrobnosti neprozradil.

Lékař John Scurr prozradil serveru Daily Mail, že je jizva s největší pravděpodobností výsledkem odstranění mateřského znaménka.

Když se oprostíme od jejího pozůstatku po chirurgickém zákroku, musíme konstatovat, že Kate vypadala naprosto skvěle. Je pravda, že je čím dál tím víc hubenější, ale splývavé stříbrné šaty jí nesmírně slušely.

Vévodkyně z Cambridge měla z pořádání večírku charitativní organizace In Kind Direct trochu obavy, ale vše se jí povedlo na výbornou. "Byla tak ráda, že její první sólové vystoupení mohlo být pro Prince z Walesu, který pro ni během let tolik udělal. A Kate měla skvělé ohlasy. Všem hostům se prý dostatečně věnovala a za svého tchána zaskočila naprosto skvěle," prohlásil mluvčí.

Reklama

Další články

Načítám