Hlavní obsah
Článek

Přes tři měsíce zarůstal kvůli filmové roli ve velkofilmu Petra Jákla Žižka. Teď ale moderátor Velkých zpráv na Primě Roman Šebrle (49) konečně mohl vlasy a hlavně vousy ostříhat. Výsledkem je opět perfektní hladká tvář a dokonalý sestřih.

„Vadí mi vousy, asi nejsem ten typ, co by nosil něco zarostlého, že bych nosil takové vousy, takže se těším, až to půjde dolů,“ smál se Šebrle ještě před oholením. S vousy ale překvapivě neměla problém jeho manželka Eva, spíše naopak.

„Doma mě překvapivě manželka přemlouvala, ať si to nechám, že mi to sluší, možná, že bych si to měl nechat zastřihnout, zkulturnit, ale mě už to fakt vadí,“ prozradil Šebrle a šlo se na věc. Nejdříve si nechal ze srandy vousy upravit jaké císařpán Franz Josef.

„Já jsem to ještě neřekl, ale po Žižkovi jsem dostal ještě jednu roli a to Franze Josefa, tak to musím připravit,“ vtipkoval moderátor. Pak už z vousů zbyl jen slizký knírek.

„Cítím se strašně hubeně, to je strašný. Kdybych se teď šel projít do parku, tak by mě zavřeli dřív, než bych tam vkročil,“ uvažoval.

Nakonec z vousů nezbylo nic. „Mně tohle vyhovuje nejvíc, ráno vstanu a jdu, nemusím s tím nic dělat,“ říká Šebrle. Oholený Šebrle naposledy moderoval 8. července, pak už se nechal jen zarůstat. A co Romanovi sluší nejvíc? Hlasujte v anketě pod článkem.

Jak se vám nejvíc líbí Roman Šebrle?
Hladce oholený
84,4 %
S vousy jako Franz Josef
5,8 %
S knírkem
5,4 %
Sluší mu plnovous
4,4 %
Celkem hlasovalo 556 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám