Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V taneční show StarDance skončil první pár. S populární soutěží se hned na jejím začátku rozloučili zpěvačka Monika Bagárová (29) a tanečník Robin Ondráček, kterým se vůbec nepovedla samba.

Porota, kterým se nelíbila především zvolená choreografie, jejich taneční výkon ohodnotila pouhými 22 body a diváci mladý pár svými hlasy nezachránili. „Samba je hrozně těžká, měla jsem obrovskou trému,“ věděla, že je zle už po svém vystoupení na parketu sympatická zpěvačka, kterou v hledišti podporovala rodina.

„Bylo to jedno z nejkrásnějších období mého života,“ loučila se smutná zpěvačka s diváky StarDance. Bagárové se v minulosti více dařilo v pěvecké show SuperStar, kde dokráčela až do semifinále a nastartovala svou úspěšnou pěveckou kariéru. Na parketu už to ale taková sláva nebyla.

Tanec se ve druhém (a prvním vyřazovacím) kole nejvíce povedl Daliboru Gondíkovi a Alici Stodůlkové, kteří za sambu od poroty získali 36 bodů. Líbili se i Daniela Šinkorová a Michal Padevět či David Svoboda s Veronikou Lálovou. Tanec se už podruhé povedl i Daniele Šinkorové s Michalem Padevětem. Příští týden se ponese v prvorepublikovém stylu. Diváci se mohou těšit na jive a tango.

Měla podle vás Monika Bagárová vypadnout?
Ano, byla jednoznačně nejslabší
27,8 %
Ne, byli tam horší soutěžící
22,9 %
Nevím, StarDance nesleduji
49,3 %
Celkem hlasovalo 831 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám