Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Sarah Hyland (27) známe dobře jako Haley ze seriálu Taková moderní rodinka. Přestože to v poslední době mladá kráska neměla jednoduché, zazářila na akci amfAR gala v Los Angeles v roztomilém outfitu.

Sarah v roce 2012 prodělala transplantaci ledviny a od té doby trpí zdravotními problémy, které jsou s tím spojené. Naposledy byla hospitalizována letos létě, kdy s fanoušky sdílela děsivé snímky z nemocnice.

Kvůli hospitalizaci musela přerušit i natáčení oblíbeného seriálu, už je ale zpátky v plné síle. Dokonce se věnuje pravidelným tréninkům a pracuje na své hubené postavě. Kvůli nemoci rapidně zhubla a ztratila svaly, a tak se to nyní snaží dohnat.

Tento týden Hyland také oslavila roční výročí vztahu se svým partnerem Wellsem Adamsem, který je v USA také televizní hvězdou. V létě učinil pár další krok v jejich vztahu, když se Adams nastěhoval do domu k Hyland.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Last night... @wellsadams holds the to my

Příspěvek sdílený Sarah Hyland (@sarahhyland), Říj 16, 2018 v 8:35 PDT

Reklama

Další články

Načítám