Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Halka Třešňáková objevila na letošním karlovarském festivalu, kam dorazila s hereckou delegací k filmu Mars, měla už pořádné těhotenské bříško. Na tiskovou konferenci před uvedením snímku do kin už dorazila se synem Teem. Na obou zmíněných akcích nechyběl manžel Halky a otec chlapečka Tomáš Jeřábek, i on ve filmu hraje.

Ve sci-fi režiséra Benjamina Tučka, která diváka přenese na rudou planetu do doby, kdy cesty na ni už vyšly z módy, ztvárnili Třešňáková a Jeřábek pár, který se chce na Marsu vzít. Ve snímku dále účinkují Petra Nesvačilová, Tereza Nvotová, jež je také spoluautorkou scénáře, Jiří Havelka, Petr Prokop a Ondřej Doule. Diváci je budou moci zhlédnout od 18. října.

Ačkoli má Halka na kontě spoustu filmových a seriálových rolí, asi nejvíce pozornosti jí zajistila postava sekretářky v seriálu Kancelář Blaník. Jejího muže zase televizní diváci znají jako „zlého bankéře“ z reklamy. Je však především divadelním hercem, účinkuje v Činoherním klubu, v Dejvickém divadle, a hlavně v uskupení Vosto5.

Reklama

Další články

Načítám