Hlavní obsah
Článek

Pro australské příznivce Harryho (39) a Meghan (42) nemohla první oficiální cesta páru na nejmenší kontinent začít lépe. Hned první den návštěvy bylo Kensingtonem oznámeno, že je vévodkyně v očekávání, a když později Harry v projevu řekl, že si „skutečně nemohli vybrat lepší místo, kde novinku o dítěti oznámit“, popularita páru vystřelila ještě o level výš.

Oficiální zástupce Australského společenství, kteří se Harryho a Meghan v úvodu jejich návštěvy ujali, ale postavili do prekérní situace. Museli narychlo shánět dárky pro dítě. Zástupce královny Alžběty II., generální guvernér Peter Cosgrove, a jeho žena to ale vyřešili briskně, vycpaným klokanem s mládětem v kapse a světle hnědými botičkami, válenkami s kožíškem, které se budou hodit rozhodně víc „doma“ v Británii než v Austrálii. Botky se tak staly prvním dárkem, který manželé pro dítě dostali, a jejich radost a dojetí nešlo přehlédnout.

Program mají Harry s Meghan opravdu nabitý. Zatím stihli návštěvu zoo, projev u slavné opery a recepci, kde pozvaným rodičům s dětmi vévodkyně svěřila, že je velmi šťastná a „připravená přidat se do klubu“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám