Hlavní obsah
Článek

Hned dvojnásobnou radost mohla mít královna Alžběta II. i zbytek rodiny na páteční svatbě vnučky Eugenie. Zatímco princezna z Yorku se provdala za Jacka Brooksbanka, její bratranec princ Harry (39) a jeho manželka Meghan (42) příbuzným oznámili, že budou rodiči. Symbolicky na stejném místě, kde se před pěti měsíci za pozornosti celého světa vzali.

První dítko Harryho a Meghan se má dle informací z Kensingtonského paláce narodit na jaře, konkrétnější termín není. Neoficiální zprávy hovoří o tom, že je Meghan ve 12. týdnu těhotenství.

Oznámení na svých twitterových účtech sdílel také Buckinghamský palác, sídlo královny, a Clarence House, sídlo Harryho otce Charlese a jeho ženy Camilly. Oficiální prohlášení zatím členové rodiny nevydali, bezpochyby jsou ale nadšeni, stejně jako fanoušci, jejichž blahopřání se kupí pod tweetem. Mnozí z nich píší, že „to bylo jasné“, podle bříška rýsujícího se pod šaty, které Meghan na svatbu princovy sestřenky oblékla.

Budoucí rodiče jsou momentálně na cestách. Během šestnáctidenního programu navštíví Austrálii, Nový Zéland, Fidži a Tongu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám