Hlavní obsah
Článek

Herečka Busy Philipps (39), která se proslavila jako Audrey v populárním seriálu Dawsonův svět, má za sebou hned několik intimních a bolestivých přiznání. Ve své knize This Will Only Hurt a Little se přiznala, že v 15 letech nechtěně otěhotněla se svojí první láskou a podstoupila interrupci.

Její matka se o tom dozvěděla, teprve když četla její deníček a nejprve dceru označila za sobeckou, že chce zavraždit své dítě. Později prý však Busy podpořila a byla jí oporou. Krátce po zákroku jela Philipps na školní výlet do Vatikánu, kde měla možnost promluvit si s papežem Janem Pavlem II. Až díky tomu prý našla klid.

To však bohužel nebyla jediná traumatická událost, kterou si Busy v dětství prošla. V září se na Instagramu svěřila s tím, že byla znásilněna, když jí bylo pouhých 14 let. „To jsem já, když mi bylo 14, v tomto věku mě znásilnili. Trvalo mi 25 let, než jsem se odvážila tato slova vyslovit nahlas a napsala je do své knihy. Teprve před čtyřmi měsíci jsem se s tím svěřila rodičům a sestře. Dnes je ten den, když už nehodlám dál mlčet,“ svěřila se u popisku školní fotky.

V pondělí herečka také promluvila o tom, že ji herec James Franco během natáčení televizního sitcomu Freaks & Geeks fyzicky napadl. Před celým natáčecím týmem ji shodil na zem, až si vyrazila dech. Přestože svědků incidentu bylo požehnaně a Busy o něm informovala i svého manažera, Franco za napadení nikdy nebyl potrestán.

Reklama

Další články

Načítám