Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Vítů, známá ze seriálu Ulice, ale také z Městských divadel pražských, se tento týden stala maminkou syna, kterému s partnerem Janem Alešem dali jméno Mikoláš. Jmenuje se tedy stejně jako slavný český malíř Mikoláš Aleš.

O zážitku z porodu i prvních emocích po narození synka se herečka rozepsala na sociální síti.

„Tenhle týden byl nejintenzivnější v mém životě. Vyčerpání z porodu bylo zapomenuto v okamžiku, kdy se Mikoláš narodil a podíval se na nás tím svým vševědoucím pohledem. Kontrakce přišly odpoledne, večer jsme odjeli do porodnice a čekala nás dlooouhá noc. Miky si počkal na denní světlo a chvilku před osmou ranní se narodil,“ napsala Tereza, které byl partner na sále velkou oporou.

„Honzík mě celou dobu držel za ruku a neskutečně mi pomohl. Ženy, chtějte své partnery u porodu, uvidíte, že mít se o koho v tyhle chvíle opřít a koho se držet, je strašně cenný, a taky pak muž nepřijde o ten zázrak, když jeho miminko přichází na svět,“ radí budoucím maminkám Vítů.

Šestinedělí je pro ni náročné, malý Mikoláš je ale hodné miminko, takže to mámě neztěžuje. „Jo a kdo říká, že novorozenci se neumí usmívat, tak kecá,“ připsala Tereza ke sdílené fotce svého sladkého miminka. Tak moc gratulujeme!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám