Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatický herec Dominick Benedikt (25), známý díky pohádce Zdeňka Trošky, má za sebou velmi náročné natáčení. Získal roli v primáckém seriálu Modrý kód, a to mladého blogera, který natáčí snad každý krok. Díky tomu se na celý den ocitnul v šachtě. Přípravy na dramatickou scénu, kdy jeho postavu zasype suť a kamení, totiž probíhaly několik hodin.

„Natáčení ve štole, kde jsem musel ležet na chladné zemi zasypán kamením a sutí a čekat na záchranu, bylo velmi náročné,“ sdělil nám mladý herec, který se nechtěl nechat zastupovat kaskadéry. Nebezpečnou scénu, kdy na něho spadne kamení, tak zvládnul natočit sám.

„Žijeme v době, kdy každý druhý teenager chce být youtuber nebo instagramer a snaží se udělat vše pro to, aby měl co největší sledovanost. Pro unikátní záběry neváhají riskovat své životy, a tak navštěvují místa, kam se ostatní neodváží, nebo porušují zákony a dostávají se na místa veřejnosti nepřístupná," uvedl ke své roli Dominick, na kterém se maskéři opravdu vyřádili.

Reklama

Další články

Načítám