Hlavní obsah
Článek

Šampion XFN Karlos „Terminátor“ Vémola (33) je nejen šampiónem drsného sportu MMA a majitelem hory svalů, ale také partnerem slovenské playmate Lely Ceterové. A co si budeme povídat, když se tihle dva někde objeví, nelze si jich nevšimnout.

Lela je díky svým plastikám v internetových diskuzích často terčem debat. O silikonové krásce někteří Vémolovi fanoušci tvrdí, že je přehnaná, ale její partner podobné řeči nebere moc vážně. Na otázku v komentářích na Instagramu, kam se poděla přirozená krása, přední český bijec odpověděl jednoduše: „Tu rád přenechám jiným“.

Svou modelku Vémola doma rozhodně schovávat nemusí. I ona sama "Terminátora" ráda podporuje. Nechyběla ani na jeho posledním zápase v Plzni, kde mu byla oporou. "Za úspěchy silného muže stojí vždy silná žena," napsal Vémola k fotce z posledního zápasu, kde v jedné ruce dřímal vítězný pás a v druhé krásnou partnerku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Za uspechy silneho muze stoji vzdy silna zena...

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola), Říj 7, 2018 v 3:16 PDT

Ať se to někomu líbí nebo ne, vypadá to, že jsou pro sebe tihle dva jako stvoření a navzájem se podporují. Vémola bude jedním z účinkujících na pódiu během talk show Mika Tysona, který vystoupí v pražském SaSaZu 1. listopadu. Na akci nebude chybět ani Rytmus, který se připravuje na svůj prosincový zápas s raperem Marpem. O testosteron a svaly tak nejspíš nebude nouze. Uvidíme, jestli krásná Lela bude ozdobou svému partnerovi i tam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám