Hlavní obsah
Článek

Herečka Kate Hudson (44) porodila první dcerku před několika dny. Oznámila to na svém Instagramu, kde sdílela také svoji cestu těhotenstvím. A tak není divu, že právě instagramovým fanouškům se pochlubila první fotkou roztomilé Rani Rose.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Our little rosebud

Příspěvek sdílený Kate Hudson (@katehudson), Říj 6, 2018 v 11:13 PDT

„Naše malé poupátko,“ napsala Kate k fotce se zabalenou Rani. Začátkem týdne herečka také vysvětlila, proč holčičku pojmenovali Rani (vyslovuje se Ronnie). „Rozhodli jsme se ji pojmenovat po jejím dědečkovi Ronu Fujikawovi. Ron byl výjimečný muž, který nám všem velmi chybí. Pojmenovat ji po něm je čest,“ napsala Kate o Ronovi, který zemřel v roce 2012.

Ron byl otcem Dannyho, otce malé Rani. Hudson má kromě novorozené dcerky ještě syny Rydera (14) a Binghama (7) z předchozích vztahů. Kate, jejíž matkou je hollywoodská herečka Goldie Hawn, nemá se svým biologickým otcem Billem Hudsonem vřelý vztah. Mužem, kterého oslovuje tati, je Kurt Russell, který je dlouhodobým partnerem její matky. Právě Kurt ji také odvedl k oltáři, když si brala bývalého manžela Chrise Robinsona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám