Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nedávno si Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (34) posteskla, že první měsíce těhotenství prožívá muka. Neustálé nevolnosti, kdy nemohl takřka nic pozřít a dokonce zhubla čtyři kila už se pomalu začínají zlepšovat. „Máme tu 5. měsíc a nové situace. Takže nevolnosti docela ustoupily už můžu chodit na nákupy,“ svěřila se modelka s tím, že stále nemůže jíst maso.

Začaly ji ale trápit zcela nové problémy. „Psychicky jsem se už také zlepšila, díky bohu. Ale novinky jsou takové, že by mě zajímalo, proč pořád brečím - přítel odchází do práce, brečím, spadne mi na zem jablko, brečím, dojemný film, brečím. A nedej bože, když na mě někdo zvedne jen trošičku hlas, začnu se celá třepat, je mi zle, jsem úplně rozladěná další 3 hodiny a hádejte co, brečím,“ prozradila kráska s tím, že se jí úplně zbláznily hormony.

Přestože má stále o 4 kilogramy méně, požehnaný stav na ní už hezky začíná být vidět. Tereza se se svým přítelem těší na holčičku, kterou za pár měsíců přivítají na svět. Snad se jí brzy udělá lépe a začne si své těhotenství užívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám